Inputs stopped updating

All of a sudden my inputs stopped updating on my own server. If I send test data from the Input APi Help I get the follwing message

“SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data”

I haven’t altered anything at all. The latest message that came into the logs approx at that time is

“2017-08-22 16:51:42.909|ERROR|input_controller.php|Request contains no data via csv, json or data tag”

Server Information is as follows

Server Information
Emoncms Version 9.7.2 | 2016.07.04
Server OS Linux 2.6.32-696.3.2.el6.x86_64
Host web90.extendcp.co.uk web90.extendcp.co.uk (127.0.0.1)
Date 2017-08-22 19:23:32 BST
Uptime 19:23:32 up 41 days, 9:27, 0 users, load average: 2.61, 3.26, 3.44
HTTP Server Apache/2.4.27 (Unix) HTTP/1.1 CGI/1.1 80
Database Version MySQL 5.5.5-10.1.24-MariaDB
Host localhost (127.0.0.1)
Date 2017-08-22 19:23:32 (UTC 01:00‌​)
Stats Uptime: 4240709 Threads: 27 Questions: 7656744911 Slow queries: 0 Opens: 1341661430 Flush tables: 1 Open tables: 512 Queries per second avg: 1805.534
Memory RAM
Used 80.84%
Total: 31.37 GB Used: 25.36 GB Free: 6.01 GB
Swap
Used 1.66%
Total: 4 GB Used: 68.02 MB Free: 3.93 GB
Disk Mount Stats
/
Used 8.94%
Total: 7.75 GB Used: 709.19 MB Free: 6.66 GB
/boot/efi
Used 0.13%
Total: 199.79 MB Used: 276 KB Free: 199.52 MB
/tmp
Used 12.29%
Total: 1.91 GB Used: 239.84 MB Free: 1.57 GB
/usr
Used 40.77%
Total: 3.81 GB Used: 1.55 GB Free: 2.06 GB
/var
Used 12.70%
Total: 201.46 GB Used: 25.59 GB Free: 165.63 GB
PHP Version 5.5.38 (Zend Version 2.5.0)
Modules Core date ereg libxml openssl pcre zlib bz2 calendar ctype hash filter ftp gettext gmp SPL iconv pcntl readline Reflection session standard shmop SimpleXML sockets mbstring tokenizer xml cgi-fcgi bcmath curl dom enchant fileinfo gd imap intl json ldap exif mcrypt mssql mysqlnd mysql mysqli odbc PDO pdo_dblib pdo_mysql PDO_ODBC pdo_pgsql pdo_sqlite pgsql Phar posix pspell recode soap sqlite3 sysvmsg sysvsem sysvshm tidy wddx xmlreader xmlrpc xmlwriter xsl zip mhash ionCube Loader Zend Guard Loader

I really am at a loss here as to why it stopped updating - help anyone :slight_smile:

My site address is Emoncms - dashboard view